keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Valmista, keskeneräistä

Kuka muistaa, että meillä alkoi joskus viikkoja sitten kylpyhuoneremontti? Nyt se sitten loppui. Poika kävi aamulla laittamassa viimeiset lamput ja lattialämmityksen säätimen. Meidän silmissä näyttää valoisalta, pirteältä ja kivalta. Illalla voi mennä juhlallisesti suihkuun ihan sisällä!!! Alla pari maistiaista.













Hyvä juttu muuten, että pääkaupungissa käydessään, tutkimusryhmää tavatessaan, saa tehtyä töitä kahden työpäivän verran päivässä. Se seuraava päivä menee näköjään joka kerran kotona haahuillessa tehden ei-mitään. Laskimme kaikenlaisia indeksejä, kaivoimme kaapeista talvella tarvittavia mittalaitteita, ohjelmoimme niitä, kaivoimme toisista kaapeista AKKULATUREITA, RUUVEJA, PULTTEJA, JAKOAVAIMIA, NIPPUSITEITÄ ja muuta vastaavaa tieteellistä. Ilmoitimme esitelmän otsikoita kokoukseen. Keskustelimme kahvipöydässä siitä, miten vaikkapa ainejärjestön keskustelupalstalla hyökkäävästi käyttäytyvän kreationistin saa kohteliaasti hiljennettyä.

Vaikken tänään muuta aikaan saakaan, otan nyt kuitenkin pyörän autotallista, ja vilahdan järven toiselle puolelle pakkaamaan vähät tavarani yliopiston työhuoneelta, sielläkin alkaa remontti!

Ei kommentteja: