perjantai 16. lokakuuta 2009

Säästösyistä

Suomessa säästetään rahaa tänään ja tarvitaan sitä sen takia lisää huomenna. Eikös se ole vähän kuin pikavipit? Eikös pikavippejä humalapäissään ottavia nuoria pidetä typerinä ja ajattelemattomina? Kaiken lisäksi ns. säästöt otetaan tietenkin sivistyksestä, humanismista, ihmisläheisyydestä. Vihastuttaa!

Tämän päivän lehdessä kerrottiin, kuinka Palokan kirjaston varastoimia kirjoja aiotaan POLTTAA 16000 kappaletta, jotta säästettäisiin varastointikustannuksissa. Kuulinko oikein? Kirjojen polttaminen (kaiken lisäksi laadukkaiden, aakkostettujen, käyttöä odottavien) nostaa karvat pystyyn.

Jo muutama päivä aiemmin kerrottiin täysin irrationaalisesta päätöksestä sulkea Tammisaaren synnytysosasto. Tästä pätevää pohdintaa mm. täällä. En sano muuta kuin että taas vihastuttaa, ja että yksityistäkää rakkaat tammisaarelaiset, yksityistäkää! Jos HUS ei arvosta WHO:n mallisairaalaksi suosittamaa, perheiden rakastamaa, esimerkkiä näyttävää osastoa, niin kyllä arvostajia löytyy taatusti ilman HUS:in siipien suojaakin.

Ei kommentteja: