maanantai 25. tammikuuta 2010

Vaihdoksia

Typerä hakemus tarvitsee typeriä julkaisuluetteloita ja budjetteja ja kuuden sivun tiivistelmiä tutkimussuunnitelmasta. Tässä vaiheessa aiemmin nerokkaat tutkimusideat ja säkenöivät lauserakenteet ovat kuihtuneet... typeriksi. No, perjantainapa niistä pääsee.

Viikonloppuna vaihdettiin yläkerrassa järjestystä. 11-vuotias sai oman huoneen ja pojat muuttivat yhteiseen "poikien huoneeseen". Onpa kerrankin kaiveltu villakoirat, pikkulegot, akkarit ja pikkuhousut pois sänkyjen alta. Tuntuu tuoreelta ja puhtaalta vielä hetken, ja leikitkin maistuvat eri lailla kun tavarat ovat eri järjestyksessä ja löytyvät ehkä (hetken) paremmin. Ihanaa kyllä, osa kaapeista löytyneistä ja pieniksi käyneistä vaatteista lähtee oikeasti pois eikä ihan kaikkea ole tarvis säästää kasvavia pikkusisaruksia varten. Esimerkiksi viisivuotiaalta jääviä, selkeästi pojan vaatteita ei ole tarkoitus enää säästää. Parhaimmiston laitan Netcycleriin, koekäytössä olevaan tavaranvaihtopalveluun. Huonoimmisto menee roskiin ja siltä väliltä olevat tuttaville tai UFFille.

Jos ketä kiinnostaa tuo Netcycler, kertokoon vaikka kommenttilaatikossa. Siihen pääsee toistaiseksi mukaan vain kutsulla. Voin kutsua ilomielin.

2 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Vinkki: Löysin jokin aika sitten Jyväskylästä Katulähetyksen paikan, jossa ne vastaanottaa lumppuja, niille kelpaa roskiin menevätkin!

Picea kirjoitti...

Mitäs ne lumpuilla? Siis onko niillä niille jokin käyttökohde? Tämä olisi hyvä juttu, voisi toimittaa samaan paikkaan sekä ehjät että rikkinäiset. Missäs tämä siis on?