maanantai 31. toukokuuta 2010

Juhlaisaa

Oli menevä viikonloppu vaikka kotona oltiinkin. Perjantaina keräännyimme keittiöön auttamaan yksivuotiasta avaamaan paketteja ja syömään jäätelöä ja sitruunaista täytekakkua. Isovanhempiakin oli saatu tosiaan kaksi paikalle. Loppuillan päivänsankari riehui auki puretulla sohvalla ja loppuviikonlopun suuri osa perheestä kulki kirkon kesäjuhlien ja kodin väliä. Juhlilla oli ihan mukavasti väkeä, ohjelmasta en osaa sanoa sillä seisoin aulassa jututtamassa tuttuja Helsingin ajoilta ja niiltä ajoilta kun tein osa-aikaisesti kirkon tiedotustöitä. Vanhimmainen oli juhlilla kaikkina kolmena päivänä ihan koko ajan, pääpontimena hyvä ystävä ja sitten sivupontimina lastenhoitohuoneen pallomeriteltta ja toivottavasti myös päivien ohjelma…

Lauantai-iltana meillä istui sitten sohvalla katsomassa Euroviisuja hassun sekalainen sakki. Puoliso, minä, vanhimmainen, mummu sekä pappa, joka ei koskaan katso Euroviisuja. Oli ihan viihdyttävää.

Nyt käännymme viimeiselle kouluviikolle, ja se tarkoittaa koululaisille kovaa kevätjuhlaohjelman harjoittelemista, bändikatselmusta ja koulun jalkapalloturnausta. Koko talven tekeillä ollut kaulahuivikin valmistui. Puoliso lähti jo eilen Joensuuhun opettamaan jollakin kaksiviikkoisella kurssilla. Olemme varanneet näiksi viikoiksi sieltä liepeiltä ihka oikean kesämökin. Puoliso tulee hakemaan meidätkin viikoksi sinne heti kun koulut loppuvat.

Ei kommentteja: