perjantai 30. heinäkuuta 2010

Selvittiinhän siitä

Autuasta. Lämpötila laskenut liki kymmenen astetta eilisestä. Nyt tuntuu taas hyvältä. Kuusivuotias oli viimeistä kertaa uimakoulussaan, ja oli kyllä ihan kannattava investointi. Hän sukeltaa ja kelluu kilpikonnakelluntaa. Hän myös rohkeasti koettaa uida.

Jyväskylä elää rallihuumaa. Onko pakko sanoa että no kai sitä pitää rallia ajaa kun monet siitä tykkäävät? Rallit tuovat melua kaupunkiin ja lähiympäristöön, ruuhkia maanteille, helikoptereita taivaalle ja humalaisia äijiä kaikkialle.

Niin ja uusi lämpöennätys. Toivottavasti sitä ei rikota ihan heti. Jos rallit ärsyttävät, tänään ärsyttää myös se, miten edes äärilämpötiloja ei uskalleta panna muuttuvan ilmaston piikkiin. Jos ei näitä, niin eikö mitään sitten?

Leirillä ovat sietäneet helteen ja eilisöisen sateen ihan hyvin. Lääkintätyypit ovat joutuneet jonkin verran kiinnittämään huomiota lämpötiloista uupuneisiin ja joku oli saanut jonkun tuulessa kaatuneen parrun päähänsä. Puoliso on uponnut korviaan myöten ruoanjakelun järjestelyyn, mutta ei osannut sanoa mitä ruokaa on huomenna. Hän oli menossa jo sunnuntain listoissa.

Ei kommentteja: