maanantai 30. heinäkuuta 2012

Tropiikissa

Viisi työvuoroa on aika monta, kun ne tekee tiheään tahtiin.

Löysin kaksi lasta Savosta hyvissä sielun ja ruumiin voimissa ja äitini samaten. Ajoimme eilen kotiin ja olemme nauttineet yli vuorokaudesta hiljaisesta huushollista. Kun on vain kaksi lasta kotona, tuntuu että paikatkaan ei sotkeudu heti kun ne järjestää. Olemme järjestelleet - siivoamiseksi sitä ei viitsi kutsua. Ja käännettiin keittiön pöytä eri päin.

Pohjoisessa ei ole ollut ukkosia, mutta tänään on ollut kyllä just sellainen hautovan trooppinen ilma. Ja viime yönä heräsin kunnon jytinään ja paukkeeseen. Ei oikein voi täysin rinnoin nauttia ukonilmasta, kun vähän jännittää kolmevuotiaan heräämistä. Hän on aika ukkospelkoinen.

8-vuotias rakastaa olympialaisia. On katsottu säilää, uintia, painonnostoa ja nyrkkeilyä. Vielä ei ole kokeiltu muuta kuin uintia, vaikka poika mainostikin olevansa tosi vahva.

3-vuotias on jaksanut kesän jatkuvan muutoksen ja matkustelevat vanhemmat ihmeen hyvin. Onneksi hoito ja arki alkavat ensi viikolla! Tuttu täti ja samanlaisena toistuva rutiini tasoittaa pienen elämää kuitenkin ihmeesti.

1 kommentti:

Inari kirjoitti...

Reipas ja ihana 3-vuotias. Katson hänen kuvaa aina kun maksan jotain ja tulen hyvälle mielelle, iloisia ostoksia siis :)