torstai 20. syyskuuta 2012

Lennossa

Työnantaja vaihtui lennossa, mutta saman keittiönpöydän äärellä tässä työskennellään  edelleen, ja melkein samojen asioiden parissa. Otetaan tuohon vähän toisenlaista kirjoitusta ja lukemista oheen ja jatketaan. Vuoden loppuun on siis taas enemmän säähän keskittyvää työtä tiedossa ja kuukausien viimeiset viikot päivystystä siellä pohjoisessa.

Ehdin välissä kaksi ja puoli viikkoa korjata niihin ns. omiin töihin liittyvää artikkelia ja järjestellä ensi vuoden alussa alkavaa uutta hanketta. Tätä työtä riittää pitkin syksyä, mutta sen ei tarvitse olla kovin kuormittavaa. Maanantai tulee kyllä menemään sen nimissä, sain nimittäin Oulun maakunta-arkistosta kaukolainana isot läjät vanhaa tietoa pohjoisen Suomen poronhoito-oloista. Sitä lukemaan ja kopioimaan siis.

11-vuotias edustaa kouluaan tänään koulujen välisissä yleisurheilukisoissa, lajeina tällä kertaa pituus ja tonni. Eivät ihan pojan leipälajeja, mutta laji kuin laji, kyllä se aina luokkahuoneen voittaa.

Liikunnasta sen verran, että illalla menemme puolison kanssa pitkästä aikaa pelaamaan sulkapalloa. Tarkoitus olisi syksyn aikana siis ihan oikeasti liikkua jonkin verran joka päivä, ja jotta sen jaksaisi, sen on oltava hauskaa ja monipuolista ja helppo toteuttaa. Sulkapallon toteuttaminen ei ole helppoa, mutta menköön hauskuuden piikkiin se.


Ei kommentteja: