maanantai 1. lokakuuta 2012

Liikkumista paikasta toiseen

Oli aika pitkä ajomatka Rovaniemeltä ensin Savoon ja sitten vielä samana iltana Kesi-Suomeen. Mutta jaksettiin, Yle X:n ja erittäin viihdyttävän 90-luvun musiikkia kammoittavasti valikoivan ohjalman tuella.

Märkää on. Ei oikein saa itseään motivoitua haravoimaan. Onneksi sunnuntaina motivoimme koko perheen pelaamaan sählyä seurakuntaporukan kanssa. Kolmevuotias pidettiin enimmäkseen vaihtopenkillä, mutta sen verran hän pääsi kentälle että pääsi näyttämään ymmärtäneensä jutun jujun täysin. Sählyssä on maila kädessä, ja sitten juostaan satunnaisiin suuntiin niin kovaa kun jaksaa.

Laaja menojen kirjo jatkuu päivästä toiseen. Huomenna pitäisi mennä arkistolle. Ja tänä iltana perheen miesväki oli perinteikkäästi myöhäissyksyn Veikkausliiga-ottelussa. Tulivat kotiin kylmissään ja vettä tippuen. Pojat olivat märkiä alushousuja myöten, vaikka kuinka oli puettu järkevästi. Mutta 11-vuotias (joukkue oli siis pallopoikavuorossa) oli saanut kantaa Veikkausliiga-lippua kentälle ja päässyt edustusjoukkuetta kosketusetäisyydelle. Ei kai silloin haittaa, että otteluohjelma menee taskussa mössöksi vesisateessa.

Ei kommentteja: