maanantai 21. toukokuuta 2018

Pään mitalla

On lämmintä ja aurinkoista, tuomet kukkivat ja pian pihlajatkin. Äänimaailma on kesän. Kalenteri on toukokuun. Työmatkoja tulossa seuraavan neljän viikon aikana kolme. Koululaisten kesäloma, niin autuas kuin onkin, vaatinee vielä aikalailla suunnittelemista.

Ruotsi voitti MM-kultaa lätkässä vaikka pieni Sveitsi pistikin kovasti kampoihin. Jalkapallon MM-kisat alkavat onneksi jo vajaan kuukauden päästä. Perheenjäsenten urheilusuorituksista sen verran että edellisenä viikonloppuna 8-vuotias juoksi kilometrin ihan kärkiporukoissa, 16-vuotias puolimaratonin ihan ookoosti ja puoliso kokomaratonin myöskin ihan ookoosti. Ja poikien jalkapallopelejä pääsee katsomaan viikoittain.

Ja jos touhu ja tohina alkaa ahdistaa, voi kuunnella vaikka TANGOA. Puolisolla alkoi soida eilen päässä monesta elokuvasta tuttu tango. Etsittiin sitä aikamme youtubesta, ja löydettiinkin. Alkunperin 30-luvulla sävelletty ja sanoitettu Por una Cabeza. Tango kertoo sekä hevosurheilusta että romantiikasta. Hevosen voi sanoa voittavan hiuksenhienosti, pään mitalla. Samalla mitalla jos pitää liiallisen kiirehtimisen omasta mielenrauhasta. Se riittää!

Ei kommentteja: